Ako prekvapiť ženu

Prekvapte svoju lásku zlatým šperkom z kolekcie zlatníckej dielne Fortuna Aurum. Získate šperk, ktorý bude oslavou krásy a výnimočnosti ženy. 

Ak patríte k tým, čo chcú pri výbere prekvapujúceho darčeka staviť na istotu, sú zlaté šperky to správne riešenie. Neexistuje lepší spôsob, ako zapôsobiť na ženu, ako malou krabičkou, ktorá obsahuje výnimočný zlatý šperk.

Opálový prívesok 

opál

 

Kvalita, exkluzivita, dizajn a dokonalosť musia byť na jednej strane vlastnosti, ktoré musí mať šperk. Vlastnosti dokonalého šperku musí mať každý šperk. Ale šperku musí kombinovať najnovšie trendy bez toho, aby stratili podstatu, vďaka čomu sú jedinečné. Opálový prívesok môže byť charizmatickou voľbou. 

Briliantové náušnice

2849_briliantove-nausnice--ruzove-zlato86289r

Elegantná, praktická voľba, ktorú bude žena milovať po celý život. Zlaté a briliantové náušnice, dodajú žiadaný luxus a výnimočný vzhľad. 

 

Romantická voľba

ružový prívesok

Tento šperk je výnimočná voľba. Je to prívesok, ktorý obsahuje zirkón v kombinácii s ružovým zlatom. Ružová je ta pravá voľba pre romantické povahy. Ak hľadáte spojenie výnimočnej krásy a romantiky, sú šperky z ružového zlata určené vám. 

 

Prečo si vybrať Fortuna Aurum

  • Zlatnícka dielňa s dlhoročnou skúsenosťou.
  • Originálne šperky, ktoré sa spomínajú v encyklopédii.
  • Šperky je možné prispôsobiť individuálnym potrebám klienta.
  • Garantovaná kvalita zlata.
  • Bezplatné poradenstvo.