Dizajnové zlaté šperky

Zlatnícka dielňa Fortuna Aurum je autorom množstva dizajnových šperkov. Sú to najlepšie šperky, ktoré dokáže vytvoriť len zlatník, ktorý neustále hľadá inovácie.

Na našich sociálnych sieťach si môžete pozrieť naše práce a zistiť, aké trendy vyhľadávajú slávne osobnosti. Ak chcete vedieť, aké zlaté šperky sú populárne, pozrite si kolekciu zlatníckej dielne Fortuna Aurum.

Výrobe zlatých šperkov je potrebné venovať pozornosť a zanietenie. Aby bol šperk vo výsledku skutočne autentický musí sa klásť dôraz na mnoho maličkostí, z ktorých vo výsledku vznikne šperk, ktorý hľadáte.

Fortuna Aurum pracuje len so zlatom s overeným pôvodom. Spoľahnite sa, že zlatý šperk, ktorý vás bude reprezentovať bude vyrobený podľa aktuálnych trendov.

Zlaté náušnice

Vedieť si vybrať zlaté náušnice je nevyhnutné pre vylepšenie osobného štýlu. Zlaté náušnice dodajú žiadanú eleganciu. Dodajú rovnováhu tvári a rozžiaria tón pleti.

Máme pre vás pripravenú šperkovnicu plnú zlatých náušníc. Z tejto šperkovnice si môžete jednoducho on-line vybrať zlaté náušnice podľa vašich predstáv. A ak potrebujte osobnú radu, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám pri výbere náušníc, ktoré budú presne zodpovedať vašim preferenciám.

Zlaté prívesky

Jedinečné zlaté prívesky sú šperky, ktoré visia na krku spolu s retiazkou. Vyberte si dĺžku retiazky, ktorá vám vyhovuje na bežné nosenie, alebo si vyberte prívesok so zlatým príveskom pre výnimočné príležitosti. Zlaté prívesky sú tiež dobrá voľba ako darček k narodeninám alebo životnému jubileu.

Tip majstra zlatníka: Zlaté náušnice obohatené perlou sú trendové. Ak hľadáte niečo výnimočné - must have - potom je kombinácia zlata a perly tip pre vás. Moderné vzory pretvárajú klasiku a spájajú nevšedné kombinácie. Je to tiež dobrá voľba, ak máte radi nevšedné a originálne kúsky.