Šperkovnica plná úchvatných šperkov

Každá žena je jedinečná a zlaté šperky umožňujú vytvoriť jedinečný štýl, ktorý bude vyhovovať akejkoľvek žene.

Byť trendy znamená prispôsobiť svoj outfit a vytvoriť si nezameniteľný štýl. Obohatiť šperkovnicu novým kúskom je to, po čom ženy túžia. Rozšírte zbierku a vyberte si nový zlatý šperk, ktorý bude vašou nezameniteľnou a dominantnou ozdobou.

Perlové šperky

Jednými z najobľúbenejších šperkov sú rôzne druhy perlových šperkov. Perlové šperky majú elegantný vzhľad, ktorý im dodávajú práve perly. Sú nadčasové a preto dobre ladia s retro oblečením a aj modernými kúskami z vášho šatníka. Zároveň sú určené na formálne aj neformálne príležitosti.

perlové náušnice

 

Nežné zlaté náramky

Náramky sú na ženskej ruke neuveriteľné štýlové. Na prvý pohľad sú to prehliadané šperky. Moderná žena vie, že je zlatý náramok je takmer základom outfitu. Zlaté náramky sú univerzálne a vhodné na každodenné nosenie.

náramok žlté zlato

Briliantové náušnice

 

Skvostu v podobe briliantových náušníc neodolá žiadna žena. Brilianty sú synonymom pre pôvab a eleganciu. Šperky s briliantmi vyzerajú úžasne a môžete s nimi vyraziť na akúkoľvek slávnostnú príležitosť. Môžete si byť istá, že briliantové náušnice budú vyzerať dych berúco a vzbudia záujem okolia.

briantové náušnice fortuna aurum

Zlatý náhrdelník s príveskom

Jemné a jednoduché náhrdelníky s príveskom upútajú pozornosť. Nemusia to byť veľké a ťažké retiazky, ktoré zaujmú. V tomto prípade platí, že čo je jednoduché je aj elegantné. Jemná retiazka splýva s krkom a prívesok obohateným drahými kameňmi je dominantný. 

prívesok