Zlaté prstene pre každú príležitosť

Vyberáte zlatý prsteň k narodeninám a vyberáte zlatý prsteň pre niekoho na kom vám záleží? Zlaté šperky sú vždy obľúbený darček, ktorý môžete zvoliť.

Zlaté prstene sú nadčasové a nenahraditeľné.

Zlaté prstene sa prirodzene spájajú so svadbou, ale je mnoho príležitostí, kedy je venovať prsteň skvelá voľba. A ak sa pýtate, ktoré sú to príležitosti, máme pre vás niekoľko príkladov, kedy môžete ukázať, ako vám na obdarovanej osobe záleží.

Narodeninové darčeky

Narodeniny sú vždy výnimočný moment. Nenechajte žiadnu oslavu bez dostatočnej prípravy. K oslave životného jubilea môžete zvoliť napríklad zlatý prsteň z bieleho zlata. Je to klasický darček. Obdarovaná osoba si vždy bude pamäť výnimočný moment, kedy získala práve tento dar.

Zlatý prsteň môže byť vhodne osadený krásnym drahokamom. Belasý zirkón v zlatom prsteni je harmonickým spojením krásy zlata a výnimočného drahého kameňa.

 prsteň z bieleho zlata 22158bb

 

Zlatý prsteň je skvelý darček k promóciám či maturitám

 

Promócie a maturita sú obrovským míľnikom v živote a po rokoch tvrdej práce (a možno aj trochu párty), aký môže byť lepší spôsob, ako povedať „blahoželám“, ako pomocou šperku.

Nová kolekcia zlatých prsteňov so zirkónmi sa priam žiada na krásnu mladú ruku. Oslava úspešnej maturity či promócia môže zabezpečiť, že sa tento okamih stane skutočne šťastnou spomienkou, ktorá bude trvať večne.

zlatý prsteň so zirkónmi 123651 Z X 1

 

 

Na jubileá ...

Zlatý prsteň to nie sú len svadby a zásnuby. Prsteň je romantický darček vhodný pre rôzne jubileá. Prsteň prestavuje večnú lásku a kruh života. Aj práve preto sú také žiadane. Vyjadrujú lásku a obdiv k osobe, ktorú milujete.

Zlatý prsteň 2286/Z/BX

Do najmenších detailov spracovaný zlatý prsteň je doplnený zirkónom a žiadaným akvamarínom. Toto je skutočne skvelá voľba.

Zlatý šperk ako módny darček

 

Hľadáte darček, ktorý bude výnimočný ale zároveň to bude skutočne módny doplnok? Pre tých čo milujú krásu a dajú si záležať na módnych a atraktívnych módnych doplnkoch, môže byť voľba zlatého prsteňa správna cesta. Zlaté prstene ponúkajú viacero atraktívnych štýlov. Vyberte si svoj obľúbený štýl z kolekcie majstra klenotníka aj vy. Našou tajnou voľbou pre vás zlatý prsteň obohatený Swarovski zirkónom.

Zlatý prsteň 2229/Z/X