Zlaté šperky sú výnimočný darček

Darovať zlaté šperky, osobe ktorú milujeme, je dar priamo od srdca.

Zlaté šperky sú určené ako darček pre špeciálne príležitosti. Fortuna Aurum má v ponuke šperky, ktoré sa hodia na rôzne príležitosti. 

Hľadáte ideálny šperk? Pozrite si kolekciu Fortuna Aurum - nájdete šperky na rôzne príležitosti. Od darčeka po narodení dieťaťa, šperky k životným jubileám, zásnubné a svadobné prstene... Nechajte sa aj vy očariť krásou dokonalých zlatých šperkov.  

Oslávte rande, životné jubileum alebo iné životné úspechy s výnimočným zlatým šperkom. Vieme, že vybrať si ten pravý šperk nie je vždy jednoduché, preto vám prinášame niekoľko tipov na vybrané kúsky.

Rande nemusí končiť nevinnou pusou z lásky. Vaše rande môže byť špeciálna príležitosť, kedy požiadate svoju milovanú o ruku. Aby ste to vedeli vysloviť čo najlepšie, napomôže vám k slovám tento krásny zásnubný prsteň. Zásnubné prstene z kolekcie Fortuna Aurum presvedčili mnoho sŕdc.

3044-1_22159a-biele-zlato-a-belasy-kamienok

Šperky so srdiečkom sú pekný darček nielen na Valentína. Zlaté prívesky sú univerzálnou ikonou a vždy pritiahnu pozornosť. Sú to nadčasové kúsky, ktoré dokážu povedať veľa.

3356_67533b-2418

Hľadáte šperk, ktorý kombinuje luxus, dokonalý vzhľad a príjemne sa nosí? Vyberte šperk s dávkou elegancie a dobrým dizajnom. Tieto náušnice z novej kolekcia vás potešia už na prvý pohľad. 

1433_nausnice-z-bieleho-zlata-s-perlami-a-zirkonmi-23186bpx