Dokonalé snubné prstene

Snubné prstene sú hlavnými symbolmi manželstva, preto by sa k ich výberu malo pristupovať vážne a dôkladne. Mnoho novomanželov dlho pred svadbou začína zbierať čelenky, ktoré budú dlhé roky symbolizovať silu ich lásky.

A nie je vôbec prekvapujúce, že milenci sa niekedy ponáhľajú získať cenné šperky, pretože sú vyberané s ohľadom na všetky výhody a nevýhody týkajúce sa odtieňa drahého kovu, estetického výkonu, štýlu a ceny.

Krása a luxus – dokonalá rovnováha pre šťastnú budúcu rodinu!

Zlato je nepochybne schopné spojiť hrejivé spomienky a noblesu, filozofiu a vášeň. Preto sú dnes najdokonalejšie, najtemperamentnejšie a najkrajšie svadobné obrúčky vyrobené z 585 vzoriek, ktoré sú stelesnením najvyššej kvality a čistoty zliatiny.

Na našej stránke nájdete široký sortiment úžasných svadobných obrúčok. Stačí sa pozrieť na fotografie modelov, ktoré sa vyznačujú elegantnými okrajmi a harmonickými proporciami:

Predstavujeme produkty s vysoko kvalitnou povrchovou úpravou s vzácnym rozptylom vybraných nugetov. Šperky si môžete vyzdvihnúť aj bez zdobenia kamienkami.

Biele zlato je „ľadovým“ módnym prvkom pre skutočných estétov

Myslíte si, že žlté zlato alebo prstene s iskrivou svetlou brilanciou zostávajú vždy relevantné? Veľmi sa mýliš! Dnes sú medzi novomanželmi obzvlášť obľúbené originálne modely so „strieborným“ odtieňom. Spájajú v sebe magický chlad bieleho drahého kovu, bohatosť a noblesu žltej zliatiny.

Zvláštny a nezvyčajne dokonalý tón sa dosiahne pridaním niklu alebo paládia do nátlačku 585. Pôsobia ako drahá a efektívna alternatíva k tradičnej medi. Táto dekorácia je vhodná pre každého, no na svetlej pleti vyzerajú obzvlášť luxusne. Ideálne pre svetlovlasých a modrookých ľudí.

Klasické svadobné obrúčky s originálnym nádychom

Niektorí veria, že je oveľa ťažšie vyzdvihnúť náhrdelník alebo brošňu. No tento názor zdieľajú aj tí, ktorí sa výberom svadobných šperkov nezaoberali. Zlaté svadobné obrúčky nie sú len také obyčajné „prírastky“ prstenníka, ale skutočné dielo moderného šperkárskeho umenia:

  1. vyrobené v rôznych štýloch;
  2. môže mať inú hmotnosť, ktorá závisí od množstva čistého drahého kovu;
  3. sú prezentované v rozdielnej rodovej estetike (mužská, ženská), preto sa líšia dekorom a priemerom;
  4. s rôznym stupňom lesku - môžete si vybrať modely s rysovacím, matným alebo trblietavým povrchom;
  5. zdokonaľujú sa špeciálnymi dekoračnými technikami - nástrekom, kombináciou dvoch a viacerých materiálov, intarziou drahými kameňmi, diamantovým brusom a pod.;
  6. môže mať asymetrický alebo pravidelný tvar.

Ktorú možnosť si vybrať: reliéfnu, hladkú alebo matnú? To je vec finančných možností a individuálneho vkusu. Najdôležitejšie je, že vaše šperky sú vyrobené zo skutočného zlata a nie z lacnejšieho analógu - drahého kovu.

Prejdite do katalógu Fortuna Aurum a vyberte si perfektný pár snubných prsteňov pre vás, ktorý bude vždy s vami: v smútku aj v radosti. Ponúkame prijateľné ceny, najvyššiu kvalitu, obrovskú škálu modelov, odborné poradenstvo, pohodlnú platbu a rýchle dodanie.