Drahé kamene pre ľudí v znamení Barana

Baran je znamenie zverokruhu ľudí narodených medzi 21. marcom a 20. aprílom. Baran nesie znaky dôvery, veľkorysosti, nadšenia, energie, sebestačnosti a nezávislosti. Prvkom Barana je oheň, ktorý je vhodný, pretože ľudia so znamením Barana majú okolo seba dosť veľký oheň. Ich symbolom je Baran; preto sú veľmi vytrvalí. Sú tiež odvážni, nezávislí a asertívni.

Väčšina drahokamov vhodných pre ľudí narodených v znamení barana má červenú farbu, pretože červená je považovaná za šťastnú farbu pre znamenie zverokruhu barana. Pomocou správnych drahých kameňov sa môžu vylepšiť prirodzené vlastnosti a vylepšiť slabosti.

V znamení barana môžeme cítiť energiu, ktorá nás ovplyvňuje bez ohľadu na to, v akom mesiaci sme sa narodili.

Prinášame vám niekoľko typov na drahé kamene, ktoré podporujú a vyvažujú energiu Barana.

 

Ametyst

Ametyst vnáša do ich snaženia ľahkosť a pomáha im dosiahnuť väčšiu rovnováhu v ich živote. Ametyst pomáha Baranom  zdravo usmerňovať ambície.

ametyst

Akvamarín

 

Keď je povaha Barana trochu príliš ohnivá, môže na skrotenie plameňov pomôcť vodný kameň, ako je akvamarín. Tento kameň Barana im môže pomôcť vniesť väčšiu flexibilitu do ich snáh, keď prúdia spolu s prílivmi a odlivmi.

akvamarín

Granát

Granát je tradičný kameň zverokruhu Barana. Ponúka odvahu, silu a úspech v novom úsilí. Chráni tiež Barana pred ostatnými, ktorí by ich mohli klamať, a podporuje úctu ostatných. Tento kameň Baran je kameňom najvyššej vitality a poskytuje všetku energiu, ktorú Baran potrebuje na svoje nové začiatky.

granát