Zlaté šperky z ružového zlata sú trendy

Ružové zlato prináša jedinečný farebný akcent, ktorý je aktuálne veľmi žiadaný. Zlaté šperky vyrobené z ružového zlata ocenia milovníčky tradičnej krásy, ale aj ženy, ktoré hľadajú mimoriadne trendy zlaté šperky.

Zlaté šperky z ružového zlata vzali svet módy útokom. V minulosti prevažovala obľuba tradičného žltého alebo bieleho zlata.

Ak chcete byť v roku 2021 na výslní, potrebuje vaša šperkovnica zlatý šperk z ružového zlata. Je to jasná voľba, ak túžite po niečom, čo kombinuje klasický aj moderný štýl v jednom.

TIP - nádherné prstene z ružového zlata

Prečo si vybrať šperky z ružového zlata?

Ružové zlato je výsledkom zmiešania čistého zlata s inými kovmi, aby sa dosiahol tento ružový odtieň. Meď je najbežnejším typom kovu, ktorý sa používa na dosiahnutie tejto farby. Je však tiež dôležité zmiešať zlato s inými kovmi, aby bolo odolnejšie voči poškodeniu. V porovnaní s inými druhmi zlata nie je ružové zlato také hypoalergénne.

Odtieň pokožky

Pri rozhodovaní, či si kúpiť ružové zlato alebo iné druhy zlata, je dôležité zohľadniť tón pleti. Ružové zlato by sa hodilo ku všetkým typom odtieňov pleti, čo je jedným z dôvodov jeho obľúbenosti. Červenajúce sa podtóny v šperkoch z ružového zlata najlepšie dopĺňajú opálené alebo tmavé tóny pleti.

Trendy zlaté šperky

Šperky z ružového zlata nie sú určené len milovníčkam aktuálne módy. Ružové zlato poskytuje vzhľad, ktorý je skutočne príťažlivý. Nechajte sa inšpirovať novou kolekciou zlatých šperkov z ružového zlata. Vyberte si napríklad náušnice z ružového zlata