Prečo si vybrať zásnubný prsteň s akvamarínom?

Ak hľadáte zásnubný prsteň, ktorý je o niečo farebnejší ako diamant, ale rovnako elegantný? Akvamarín je kameň, ktorý má farbu ako vody v Karibiku. Zásnubný prsteň osviežený akvamarínom prináša svieži a nadýchaný vzhľad. Kombinácia zlata a akvamarínu v sebe viaže lásku a luxusný vzhľad. Táto nadčasová kombinácia je fascinujúca.

Farba tohto kameňa je zvyčajne bledozeleno-modrá kvôli prítomnosti železných nečistôt. Kamene, ktoré sú ošetrené teplom, vyzerajú viac ako modré ako zelené. Na Mohsovej stupnici tvrdosti sa akvamarín pohybuje medzi 7,5 a 8, čo z neho robí pomerne tvrdý drahokam. Surové akvamarínové kryštály sú často veľké, a preto sa ideálne hodia k elegantným šperkom.

Názov pochádza z latinského výrazu Aqua Marinus. V angličtine to znamená morská voda. Vzhľadom na pastelovo modrú farbu tohto kameňa je ľahké vidieť, ako dostal meno. Prvý zdokumentovaný objav akvamarínových baní bol začiatkom 17. storočia na Sibíri.

Ak vás priťahuje atraktívna farba, potom je akvamarín dobrá voľba. Akvamarín je dostupný v rôznych farebných odtieňoch a je cenovo dostupnejší ako diamanty. Akvamarín je tvrdý drahokam a preto je odolný - je to ideálny kameň, ako prejaviť svoju stálu náklonnosť. 

Zlatý prsteň 2222/B/BX

 

 

 

zlatý prsteň s akvamarínom

Rozumieme vašej požiadavke na cenovo dostupný zásnubný prsteň, ktorý však ničím nezaostáva za výstavnými kúskami. Ak hľadáte obľúbený zásnubný prsteň, možno práve tento model upúta pozornosť na ruke vašej milovanej.

123972

Zásnubný prsteň musí splniť očakávania. Nie je tu priestor na druhú šancu. Zvoľte zásnubný prsteň, ktorý má všetky prednosti. Nádherný vzhľad, cenovú dostupnosť a krásu, ktorá očarí na celý život. Tento výnimočný zásnubný prsteň je kombináciou bieleho zlata, zirkónov a akvamarínu. Drobné zirkóny sú nežné a dominantný akvamarín je skutočne krásny.

Luxusný zásnubný prsteň z bieleho zlata obohatený kameňmi akvamarínu. Bohato zdobený zásnubný prsteň je výnimočný už na prvý pohľad a prezrádza, ako veľmi nastávajúcu milujete. Tento prsteň je rovnako fascinujúci ako ženská krása.