Krásne je byť milovaný

Láska patrí do umeleckého prejavy. Lásku znázorňujú maľby, literatúra, hudba či film. Láska je emócia, ktorá prekoná ostatné. Platí to aj pre zlaté šperky. Zlatý šperk je vyjadrením lásky v najkrajšej podobe.

Sme radi, že vám môžeme predstaviť nové zlaté šperky, ktoré ešte viac obohatia našu kolekciu, ktorú vám s radosťou môžeme ponúknuť. Zlaté šperky sú dostupné v mnohých variáciách a je len na vašich pocitoch, ktoré budú tie pravé.

3191-1_privesok-s-topasom-86890zl

Prívesok zo žltého zlata 86890Z

Nápaditý prívesok zo žltého zlata v tvare štvorca. Kreatívny zlatý šperk, ktorý bude isto zaujímavým doplnkom pre štýlovú ženu. Šperk je obohatený obľúbenými trblietavými zirkónmi. 

 

3152_bohato-zdobeny-zlaty-prsten-22158

 

Prsteň z bieleho zlata 22158/B/CX

 

Zlatý prsteň z bieleho zlata ponúka exluzívny vzhľad. Ten umocňuje hlavný kameň, ktorým je Swarovski zirkón. Swarovski  zirkóny dookola vo vrchnej časti  sú veľkosti  1,75 mm, v bočnej  časti  majú veľkosť  1,25 mm. 

 

2897_123972-b-bx-prsten-z-bieleho-zlata-s-belasym-ockom

Prsteň z bieleho zlata 123972/B/BX

Výroba zlatých prsteňov má v zlatníckej dielni Fortuna Aurum dlhú históriu. Nadobudnuté zručnosti umožnia vytvárať nádherné zlaté prstene, ktoré sú vábivo obohatené obľúbenými drahými kovmi. V tomto šperku sa snúby akvamarín a kruhové zirkóny Swarovski. 

TIP: Ak hľadáte nápady na zásnubné prstene, pozrite si celú kolekciu zásnubných prsteňov Fortuna Aurum.