Perlové šperky sú späť

Ak máte radi módne a trendy kúsky, zaiste viete, že perly sa vrátili späť na výslnie. Perlové šperky chystajú veľký návrat a preto by ste mali svoj outfit doplniť o nový kúsok aj vy.

Módne trendy prichádzajú a odchádzajú, ale existujú aj také, ktoré sú výnimočné. Perlové šperky sú kúsky, ktoré sa vždy dajú pekne kombinovať. 

TIP: perly sú vhodné aj ako doplnok účesu. Perly sú považované za čistý materiál, ktorý priťahuje šťastie.

Perlové šperky boli mimoriadne populárne v 50. rokoch a často sa spájajú s idolom Marilyn Monroe. Ak túžite byť rovnako výnimočná, zlaté perly k vám patria.

 

3338_perlovy-privesok

 Fortuna Aurum má pre vás pripravenú kolekciu zlatých šperkov, ktoré sú obohatené perlami. Sú to nápadité a výrazné kúsky, ktoré zaujmú na prvý pohľad. Perly sú dostupné v rôznych farebných odtieňoch, ktoré si zamilujete. 

 

3407_85911z

Ich krása sa skrýva v nevinnosti. Perly sú symbolom elegancie. Svojím jemným tvarom a typickým leskom sa stanú neprehliadnuteľnou ozdobou. 

"Perly mali vždy zvláštne čaro bez ohľadu na to, z akého materiálu sú vyrobené. Prvé perly, ktoré ľudia v severnej a strednej Európe alebo v severnej Amerike používali na výrobu šperkov, boli vyrobené zo zvieracích kostí alebo jednoduchých kameňov. Neskôr boli objavené obzvlášť nádherné drahokamy, ktoré sa tiež spracovali na perly. " Perly sú 

 

sladkovodná

Jemná elegancia, nevtieravý vzhľad a krásne farby vás nechajú vyniknúť. Vyberte si z našej žiarivej ponuky perlových šperkov.