Zlaté náušnice pre každú ženu

Ak chcete doplniť šperkovnicu novými náušnicami, nájdete v našej online ponuke skutočne krásne kúsky. Zlaté náušnice sú tiež tip na darček pre ženu k rôznych výročiam a výnimočnými príležitostiam.

 

Dáme vám kľúč, ako si vybrať nové zlaté náušnice. Je to šperk, ktorý je dôležitý pre doplnenie ženského outfitu.

Zlaté náušnice 23112/ZC

klasicke-zlate-nausnice-23112

Zlatnícka dielňa Fortuna Aurum prináša nové a nápadité vzory náušníc. Vybrať si môžete od tých klasických až po tie najmodernejšie. Tento elegantný model kombinuje žlté a červené zlato. Nápaditý štítový tvar má gravírovaný povrch. Tieto náušnice môžu prekvapiť na rande alebo ako darček pre romantickú ženu.

 

Náušnice z bieleho zlata 23208B

 

napichovacie-nausnice--biele-zlato23208

Šperkovnica zažiari ak do nej vložíte nové kruhové náušnice z bieleho zlata a osadené Swarovski zirkónmi. Tento štýl náušníc je veľmi žiadaný a u žien obľúbený.

 

Zlaté náušnice 2395/B/X

netradicne-nausnice-z-bieleho-zlata

 

Ak hľadáte netradičné náušnice, máme pre vás tajný tip práve na tento model. Úplná novinka z našej zlatníckej dielne je presne to, čo hľadáte. Sú to nové a neopozerané náušnice. Majú svieži a elegantný vzhľad. Bude to talizman, s ktorým žena zažiari.

Zlaté náušnice 2395/Z/X

435_netradicne-zlate-nausnice-2395

Biele zlato, ktoré je doplnené zirkónmi vytvára krásne ženský vzhľad. Okúzlite svoju milovanú ženu týmto modelom, ktorý tak nádherne pozdvihne ženskú krásu.