Zlaté prstene pre dokonalý vzhľad!

Zlaté prstene sú obľúbeným a rokmi overeným doplnkom po stáročia. Zdôrazňujú elegantné prsty svojich majiteľov, demonštrujú svoj elegantný štýl, vkus a postavenie.

Aby vám zlatý prsteň vydržal dlhé roky a zároveň nestratil na atraktivite, je potrebné ho vyberať čo najstarostlivejšie, pretože vďaka obrovskému sortimentu na trhu so šperkami narazíte ako na kvalitné šperky a nie toľko.

Aké sú zlaté prstene

Všetky zlaté prstene možno podmienečne rozdeliť do niekoľkých typov:

  • na bežný deň a na oslavy (napríklad na zásnubný prsteň);
  • v červenej, bielej, ružovej alebo kombinovanej farbe;
  • v určitom prevedení, napríklad geometrické, jednoduché;
  • s drahokamami alebo bez nich.

Dámske zlaté prstene sú často vyrobené sofistikovanejšie, s množstvom vzorov a drahých kameňov. Pánske sú minimalistickejšie a veľmi zriedkavo zdobené veľkým množstvom vzorov.

Ako si vybrať zlatý prsteň

Pri výbere zlatého prsteňa je vhodné zvážiť váš vek. Mladšie dievčatá s tenkými a elegantnými prstami by sa mali rozhodnúť pre elegantné prstene vykladané drobnými drahými kameňmi. Takýto prsteň jednoznačne zdôrazní vašu mladosť a zároveň na seba nebude pútať príliš veľkú pozornosť.

Vo vyššom veku by ste sa mali rozhodnúť pre masívne prstene vykladané drobnými, no žiarivými kamienkami. Ak vaše prsty nie sú tenké a elegantné, skúste si vybrať prstene strednej šírky, pretože tenké prstene dávajú vašim prstom plnosť a hrubé ich vizuálne skracujú.

Pri výbere zásnubného prsteňa s drahými kameňmi musíte byť maximálne pozorní a opatrní, pretože takéto potešenie je dosť drahé a kúpa nekvalitných a zároveň drahých šperkov nebude tým najpríjemnejším momentom vášho života. Kameň musí byť starostlivo spracovaný a tesne vložený do krúžku. Jeho veľkosť by navyše mala zodpovedať veľkosti dlane, aby nevyzerala smiešne a nekazila váš štýl. Zlaté prstene s kameňmi sa dobre hodia na slávnostné udalosti, takže ak si vyberiete prsteň na každodenné nosenie, je lepšie zastaviť sa na klasických variáciách.

Dnešné zlaté prstene sa vyrábajú v širokej škále štýlov, vrátane klasických, mladých, minimalistických a zakrivených modelov, vďaka čomu je nájdenie zlatého prsteňa podľa vašich predstáv naozaj jednoduché! Toto je ideálne riešenie pre úplný obraz!